CureSupport je specijalist u segmentu liposomalnih vitamina.
Ime CureSupport sinonim je za proizvode najveće bioraspoloživosti i kvalitete. Isti visoki standardni korišteni su u proizvodnom procesu i odabiru najkvalitetnijih sirovina.
VRHUNSKA KVALITETA SIROVINA

Svi CureSupport proizvodi ne sadrže aditive, šećer, GMO te nisu porijeklom iz soje (lecitin je porijeklom iz suncokreta). Sirovine su provjerenog porijekla, odabrane tako da omoguće maksimalnu iskoristivost te vrhunsku kvalitetu proizvoda. CureSupport proizvodi proizvedeni su uz certifikat za sigurnost hrane (HACCP). Formulacije proizvoda su standardizirane s kontrolom kvalitete u svakoj fazi proizvodnje kako bi CureSupport proizvodi imali istu kvalitetu i djelotvornost u svakoj proizvedenoj seriji.

OPTIMALNO DOZIRANJE

Doze aktivnih tvari zbog liposomalnog nosača maksimalno su prilagođene potrebama tijela, što CureSupport proizvode čini optimalnim izborom kod povećanih potreba za različitim vitaminima i mineralima. Tajna ovih proizvoda je u maksimalnoj bioraspoloživosti.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

CureSupport brand postavio je visoke standarde, ulažući u klinička istraživanja bioraspoloživosti vlastitih proizvoda te tako na znanstveno utemeljen način potkrijepio njihovu učinkovitost. Provedena klinička istraživanja potvrdila su superiornu bioraspoloživost CureSupport liposomalnih vitamina u odnosu na standardne formulacije. CureSupport Liposomalni vitamin C ima 6,6 puta veću bioraspoloživost u odnosu na standardne C vitamine.

ŠTO SU LIPOSOMALNI VITAMINI?


Liposomi su lipidne vrećice napravljene od fosfolipida (u našem slučaju dobivenih iz suncokreta) nanizanih zajedno, koji tvore dvostruku membranu. Takva dvoslojna membrana također se može naći u gotovo svim biomembranama (na primjer, staničnim membranama našeg tijela). U svojoj vodenoj unutrašnjosti, ali i unutar dvostruke membrane topljive u mastima, liposomi mogu transportirati različite vitamine i minerale, bez obzira na naboj, veličinu ili strukturu. Pri tome su zaštićeni od tjelesnih probavnih sokova, a donekle i od želučane kiseline.

Zbog svoje amfifilne strukture (topivi u vodi i topivi u masti) liposomi mogu lako postići taj cilj i prenijeti aktivni sastojak. To rezultira gotovo cjelovitom isporukom lijeka. Pomoću ove optimizirane apsorpcije, bioraspoloživost se može značajno povećati, što maksimizira učinak aktivnog sastojka. To ima smisla, na primjer, ako se uzimaju velike doze ili aktivni sastojci koje se teško apsorbiraju poput kurkumina, magnezija ili vitamina C. U stvari, kod više od 75% svih aktivnih sastojaka bioraspoloživost je smanjena prilikom oralnog uzimanja, a ponekad tako drastično da se samo nekoliko postotaka može prenijeti u krvotok. Dakle, ako vitamin, mineralna, biljna tvar ili endogena tvar imaju atribut "liposomalna", to jednostavno znači da je korištena tehnika liposomske enkapsulacije (ili liposomske formulacije). Tako je aktivni sastojak zaštićen dvostrukom membranom fosfolipida i transportira se izravno u krvotok, do najučinkovitijeg mjesta djelovanja.

UVJETI
Opći uvjeti
KONTAKT:

 : +385 1 3879 426
 : info@intelnet.hr

 

CureSupport

Tajna je u odličnoj apsorpciji!